Steak tartar de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

És important que la carn sigui de bona qualitat i només estigui picada una vegada, ho dic perquè hi ha carnisseries que la passen dues vegades i queda molt pastosa.
S'ha d'elaborar gairebé al moment de menjar-ho, ja que els condiments tendeixen a ennegrir la carn.

Dit això, comencem:

Piquem molt petita la ceba i la posem en un bol gran.
Hi afegim el rovell d'ou, sal, pebre i una cullerada de postre de mostassa, dues de salsa Perrins, mitja de tabasco i les tàperes.
Remenem aquesta mena de salsa i hi afegim la carn de vedella.
Ho barregem tot i provem que no hi falti una mica d'algun condiment.
Es serveix amb torradetes.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se