Steak tartar de vedella
Ingredients
- 150 - 200 gr de Carn picada de vedella (per persona)
- 1 Rovell d'ou (per persona)
- 1 Ceba petita
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Mostassa de Dijon
- Tabasco
- Salsa Perrins
- Tàperes
- Torradetes
- Oli d’oliva
Elaboració
És important que la carn sigui de bona qualitat i només estigui picada una vegada, ho dic perquè hi ha carnisseries que la passen dues vegades i queda molt pastosa.
S'ha d'elaborar gairebé al moment de menjar-ho, ja que els condiments tendeixen a ennegrir la carn.
Dit això, comencem:
Piquem molt petita la ceba i la posem en un bol gran.
Hi afegim el rovell d'ou, sal, pebre i una cullerada de postre de mostassa, dues de salsa Perrins, mitja de tabasco i les tàperes.
Remenem aquesta mena de salsa i hi afegim la carn de vedella.
Ho barregem tot i provem que no hi falti una mica d'algun condiment.
Es serveix amb torradetes.
Comparteix aquesta recepta: