Arròs de colomí amb ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem els ceps, amb el mínim d'aigua possible i els tallem a trossos.
En una paella amb una mica d'oli, hi posem a coure els ceps amb una mica de sal, fins que no deixin anar gens d'aigua, uns 15 minuts. Els reservem.
En una cassola amb un bon raig d’oli, fregim els colomins salats i els reservem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, els alls, el pebrot i els tomàquets.
Hi afegim els colomins i el pebre vermell, i ràpidament ho cobrim amb brou.
Deixem bullir fins que els colomíns s’hagin entendrit.
Procurem que quedi 1 litre de caldo a la cassola i, sense que pari de bullir, hi tirem l’arròs.
Deixem coure uns 18 minuts, quan portem 10 minuts de cocció, hi tirem els ceps, els primers 5 minuts a foc fort i després a foc moderat.
Es pot fer amb perdius en comptes de colomins.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se