Espaguetis xinesos amb verdures i gambes a la soja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem i assequem la verdura. La tallem en juliana. En una paella gran o wok, hi posem una mica d'oli i comencem a ofegar a foc mitjà el pebrot vermell. Quan porti uns 4 o 5 minuts, hi afegim el pebrot verd i quan comenci a estovar-se, hi afegim l’ all i els porros. Quan els porros comencin a clarejar, hi afegim el carbassó. Afegim l'albergínia quan el carbassó estigui tou. Assaonem i deixem acabar de ofegar. Quan estiguin gairebé fetes les verdures, assaonen una mica les gambes, que haurem pelat prèviament, i les afegim. Deixem que es facin una mica les gambes.
Per fer els espaguetis posem a bullir abundant aigua en una olla. Quan bulli, hi afegim una cullerada de sal i hi tirem els espaguetis xinesos. Apaguem el foc. Els deixem 4 minuts en l'aigua removent sovint perquè es vagin deixant anar. Els escorrem i els tornem a tirar a l'olla (sense aigua). Hi podem un rajolí d'oli d'oliva i ho remenem bé. Afagim la salsa de soja.
Per emplatar podem optar per posar els espaguetis al plat i afegir-hi la verdura i les gambes o barrejar-ho tot en el wok i treure'ls ja barrejats.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se