Pits d'ànec amb col xinesa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica el coriandre, el gingebre, el xili, la meitat de la ceba, l'all i la tija d’herba de llimona.
Assaona amb sal i oli i tritura en el tallador, fins a obtenir una pasta espessa ben fina, retira i deixa de banda.
Talla la part de la pell dels pits d'ànec en talls transversals múltiples.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Col·loca pel costat, de la pell cap avall en una paella sense greix i fregeix a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Dona la volta i segueix fregint durant uns 5 minuts més.
Treu de la paella, tapa i deixa reposar durant uns 5 minuts.
Tallar la col xinesa a tires amples.
Pica finament la ceba restant i fregeix fins que estigui daurada.
Afegeix-hi la pasta reservada, i fregeix breument.
Desglaça amb la llet de coco.
Agrega la col i cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Talla els pits d'ànec al biaix i serveixi amb la col xinesa, acompanya amb rodanxes de llima


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se