Bacallà a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El bacallà estará en remull fins que estigui dessalat. El secarem bé amb un drap, el passarem per farina i el fregirem. El reservem en un plat.
En el mateix oli, fregirem el tomàquet pelat i tallat a trossets, mentres tant, farem la picada en el morter amb els alls, el julivert i els pinyons, ho afegirem al tomàquet i ho deixarem coure uns 15 minuts,afegirem una mica d'aigua calenta.
Passarem la salsa pel pasapurés i la posarem dins d'una cassola de fang, afegirem les patates tallades a trossos i més aigua calenta.
Quan les patates estiguin, afegirem el bacallà i ho deixarem coure uns 7 minuts més. Si la salsa queda massa espessa, hi afegirem més aigua calenta.
Adornarem la cassola, tallan els ous durs per la meitat, i els posarem al centre de la cassola.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se