Bacallà a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de bacallà sec
- 2 ous durs
- 250 g de tomàquets madurs
- 50 g de pinyons
- 1 kg de patates
- 25 g d'ametlles torrades
- 3 grans d'all
- 100 g de pesols
- Kulivert, farina, oli i sal
4 racions
Elaboració
El bacallà estará en remull fins que estigui dessalat. El secarem bé amb un drap, el passarem per farina i el fregirem. El reservem en un plat.
En el mateix oli, fregirem el tomàquet pelat i tallat a trossets, mentres tant, farem la picada en el morter amb els alls, el julivert i els pinyons, ho afegirem al tomàquet i ho deixarem coure uns 15 minuts,afegirem una mica d'aigua calenta.
Passarem la salsa pel pasapurés i la posarem dins d'una cassola de fang, afegirem les patates tallades a trossos i més aigua calenta.
Quan les patates estiguin, afegirem el bacallà i ho deixarem coure uns 7 minuts més. Si la salsa queda massa espessa, hi afegirem més aigua calenta.
Adornarem la cassola, tallan els ous durs per la meitat, i els posarem al centre de la cassola.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1663 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.