Bacallà a la catalana

Ingredients

  • 800 g de bacallà sec
  • 2 ous durs
  • 250 g de tomàquets madurs
  • 50 g de pinyons
  • 1 kg de patates
  • 25 g d'ametlles torrades
  • 3 grans d'all
  • 100 g de pesols
  • Kulivert, farina, oli i sal

4 racions

Elaboració

El bacallà estará en remull fins que estigui dessalat. El secarem bé amb un drap, el passarem per farina i el fregirem. El reservem en un plat.
En el mateix oli, fregirem el tomàquet pelat i tallat a trossets, mentres tant, farem la picada en el morter amb els alls, el julivert i els pinyons, ho afegirem al tomàquet i ho deixarem coure uns 15 minuts,afegirem una mica d'aigua calenta.
Passarem la salsa pel pasapurés i la posarem dins d'una cassola de fang, afegirem les patates tallades a trossos i més aigua calenta.
Quan les patates estiguin, afegirem el bacallà i ho deixarem coure uns 7 minuts més. Si la salsa queda massa espessa, hi afegirem més aigua calenta.
Adornarem la cassola, tallan els ous durs per la meitat, i els posarem al centre de la cassola.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: