Hörnli i carn picada amb puré de poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Puré de poma:

Carn picada:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Puré de poma:

Bull tots els ingredients, tapa i cuina fins que estiguin tendres de 10 a 15 minuts. Treu el pal de canyella, tritura les pomes amb el líquid, i deixa que es refredi.

Carn picada:

Salta, en mantega calenta, la carn en 2 porcions i cap al final de cada porció, afegeix la meitat de la farina i deixa rostir uns instants, retira la carn i reserva.
Enrosseix la ceba, l’all i les verdures amb mantega de cuinà, i desglaça amb el brou de carn.
Afegeix la carn reservada, tapa i cuina a foc lent durant uns 15 a 20 minuts.
Agrega els tomàquets i la barreja de julivert i condimenta al gust.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente, elimina el líquid i deixa escorre bé.

Cobertura:

Escalfa la mantega en una paella i rosteix el pa ratllat i les avellanes fins que agafin un color marró clar, i barreja-hi les herbes.
Serveix en plats, la pasta i al costat la carn amb salsa i decorat amb una mica de cibulet i el julivert picats ben fins i espolsa formatge ratllat pel damunt junt amb les avellanes picades i el pa ratllat.
Serveix de seguida acompanyat del puré de poma

Notes

Hörnli, pasta amb forma de colzes, petits i buits


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se