Conill festiu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una cassola amb oli, poseu-hi el conill salpebrat,al foc perquè es dauri.
Mentrestant en trinxa bé en la batedora electrica els pebrots, la ceba, i els tomàquets pelats, el gra d'all, el vi i el pebre vermell.
Quan el conill ja es ros, s'hi tira per sobre la picada, prèviament preparada i s'empolsa amb una cullerada de farina, es remena bé, s'hi afegeix un vaset d'aigua i es deixa coure poc a poc, amb la cassola tapada durant 30 a 40 minuts.
Es pot acompanyar amb flams d'arrós bullit, que lliguen bé amb la salsa.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se