Conill festiu

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 pebrots verds
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Oli, sal i pebre negre

Elaboració

En una cassola amb oli, poseu-hi el conill salpebrat,al foc perquè es dauri.
Mentrestant en trinxa bé en la batedora electrica els pebrots, la ceba, i els tomàquets pelats, el gra d'all, el vi i el pebre vermell.
Quan el conill ja es ros, s'hi tira per sobre la picada, prèviament preparada i s'empolsa amb una cullerada de farina, es remena bé, s'hi afegeix un vaset d'aigua i es deixa coure poc a poc, amb la cassola tapada durant 30 a 40 minuts.
Es pot acompanyar amb flams d'arrós bullit, que lliguen bé amb la salsa.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: