Conill festiu
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 2 pebrots verds
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de farina
- 1 got de vi blanc
- 1 culleradeta de pebre vermell
- Oli, sal i pebre negre
Elaboració
En una cassola amb oli, poseu-hi el conill salpebrat,al foc perquè es dauri.
Mentrestant en trinxa bé en la batedora electrica els pebrots, la ceba, i els tomàquets pelats, el gra d'all, el vi i el pebre vermell.
Quan el conill ja es ros, s'hi tira per sobre la picada, prèviament preparada i s'empolsa amb una cullerada de farina, es remena bé, s'hi afegeix un vaset d'aigua i es deixa coure poc a poc, amb la cassola tapada durant 30 a 40 minuts.
Es pot acompanyar amb flams d'arrós bullit, que lliguen bé amb la salsa.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.