Nyoquis verds amb crema de bolets i formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la crema de bolets:

4 racions

Elaboració

Dels nyoquis:

Posem una olla al foc amb aigua i una mica de sal. Quan bull, tirem els nyochis. Deixem coure. Quan pugen a la superfície ja són cuits. En el paquet també ve el temps de cocció

De la crema de bolets:

Mentre, fem els nyoquis anem fent la crema de bolets.
En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba molt lentament, fins que quedi transparent.
Hi afagim els bolets i deixem coure uns 3 minuts. Hi posem el caldo i les llesques de pa torrat, sal i pebre. Reservem alguns bolets per no triturar-los tots.
Ho triturem tot (menys els bolets reservats), amb una mica d’oli d’oliva .
Ja tenim la crema de bolets.

Per emplatar:

En un plat fondo, posem de base els nyoquis, per sobre hi tirem la crema de bolets i els bolets reservats sense triturar. Al costat, hi posem uns talls prims de formatge. Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se