Llom a la valenciana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Salpebreu el llom i deixeu-lo macerar durant tota la nit amb el suc de taronja, el cointreau i tres o quatre trossos de pell de taronja.
Retireu el llom de la maceració, deixeu-lo escórrer una bona estona.
Poseu oli en una cassola i enrossiu-hi el llom a foc fort.Un cop ros, poseu-hi el suc de la maceració i el xerès. Deixeu-lo coure amb la cassola tapada a foc suau uns 25 minuts,després, retireu el llom i reserveu-lo.
Talleu les taronges en rodanxes d'1 cm aprox. Desfeu la maizena amb la llet i aboqueu-la a la cassola. Deixeu que arrenqui el bull, afegiu-hi les rodanxes i deu que coguin tot plegat un parell de minuts.
Talleu el llom i col·loqueu-lo en una safata intercalant els talls de llom i els de taronja. Aboqueu-hi la salsa per sobre i ja es pot servir.
Es pot posar-li sucre per damunt del llom i cremar-lo amb la pala de cremar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se