Mongetes amb gambes o llagostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les i reserveu-les. En el mateix oli, ofegueu la ceba i el porro tallats fins, quan estiguin una mica fets, afegiu-hi els alls i el julivert picats en el morter i els tomàquets pelats i tallats a trossets o ratllats.
Deixeu-ho coure una mica a foc suau, empolsar-ho amb el pebre vermell, sal i l'altre pebre. Abocar-hi el vi. Deixeu-lo evaporar.
Passeu les mongetes a la cassola de fang i aboqueu-hi la salsa per damunt.
Piqueu les ametlles en el morter, diluir-les amb una mica d'aigua i abocar-ho a la cassola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts a foc lent, talleu l'ou dur a grills i decoreu la cassola, poseu-hi les gambes al centre, empolseu-ho amb el julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se