Mongetes amb gambes o llagostins
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 pots de mongetes cuites
- 8 gambes o llagostins
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 50 ml de vi blanc
- 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
- Julivert, sal i pebre
- 12 ametlles torrades
- 1 ou dur
4 racions
Elaboració
En un cassó fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les i reserveu-les. En el mateix oli, ofegueu la ceba i el porro tallats fins, quan estiguin una mica fets, afegiu-hi els alls i el julivert picats en el morter i els tomàquets pelats i tallats a trossets o ratllats.
Deixeu-ho coure una mica a foc suau, empolsar-ho amb el pebre vermell, sal i l'altre pebre. Abocar-hi el vi. Deixeu-lo evaporar.
Passeu les mongetes a la cassola de fang i aboqueu-hi la salsa per damunt.
Piqueu les ametlles en el morter, diluir-les amb una mica d'aigua i abocar-ho a la cassola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts a foc lent, talleu l'ou dur a grills i decoreu la cassola, poseu-hi les gambes al centre, empolseu-ho amb el julivert picat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.