Mongetes amb gambes o llagostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pots de mongetes cuites
  • 8 gambes o llagostins
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • 50 ml de vi blanc
  • 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Julivert, sal i pebre
  • 12 ametlles torrades
  • 1 ou dur

4 racions

Elaboració

En un cassó fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les i reserveu-les. En el mateix oli, ofegueu la ceba i el porro tallats fins, quan estiguin una mica fets, afegiu-hi els alls i el julivert picats en el morter i els tomàquets pelats i tallats a trossets o ratllats.
Deixeu-ho coure una mica a foc suau, empolsar-ho amb el pebre vermell, sal i l'altre pebre. Abocar-hi el vi. Deixeu-lo evaporar.
Passeu les mongetes a la cassola de fang i aboqueu-hi la salsa per damunt.
Piqueu les ametlles en el morter, diluir-les amb una mica d'aigua i abocar-ho a la cassola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts a foc lent, talleu l'ou dur a grills i decoreu la cassola, poseu-hi les gambes al centre, empolseu-ho amb el julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: