Pastís salat de ceba amb castanyes i herbes aromatiques

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les castanyes a rodanxes fines.
Talla les cebes en cèrcols.
Calenta l'oli en una paella gran i fregeix les castanyes uns 5 minuts, agrega la ceba i fregeix breument.
Assaona amb sal i pebre i deixa refredar
Per la cobertura bat els ous amb la crema, afegeix les herbes picades ben fines i condimenta amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 220 graus.
Col·loca la massa de pasta fullada junt amb el paper de forn en la safata i punxa diverses vegades amb una forquilla tota la superfície de la pasta
Escampa el pa ratllat i al damunt la barreja de castanyes i ceba
Aboca la cobertura, que quedi ben repartida per sobre i enforna a la meitat inferior del forn durant uns 20 a 22 minuts
Les castanyes pelades i congelades s'han de deixar descongelar per complet abans de ferles servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se