Postra a capes amb raïms

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull la mel, el clau d'olor, l’anís estrellat, el pebre, la canyella i la nou moscada amb l'aigua i cuina fins que redueixi a la meitat.
Passa pel tamís i deixar refredar.
Talla els raïms per la meitat i treu les llavors amb un ganivet ben afilat.
Barreja amb el xarop de mel.
Aixafa 2 carquinyolis i col·loca en els gots o copes, afegeix la meitat dels raïms i al damunt una mica de iogurt, a sobre dos carquinyolis més, aixafats amb un altre, capa de iogurt, un altre de raïms, afegeix a sobre, la resta de iogurt, i finalitza amb la resta de raïms.
Pels raïms blaus, recomano la qualitat “Blackmagic”


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se