Llobarro al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a rodanxes fines i de cada rodanxa en fem quatre parts. Fem el mateix amb la ceba. Ho posem en una paella amb una mica d’oli i els alls aixafats. Deixem coure, entre 15 i 20 minuts i ho reservem.
En una safata de forn, fem un llit amb la patata i la ceba, ho salpebrem una mica. Hi posem els dos filets de llobarro amb una mica de sal i amb la pell cap amunt.
Tallem el tomàquet en quatre parts i el posem a la safata. Hi afagim el vi blanc i un rajolí d'oli.
Posem la safata al forn (preescalfat a 250ºC) durant uns 8-10 minuts.
Ja es pot servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se