Pollastre amb olives i panses de corint

Categoria:
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull amb aigua tebia. Peleu les cebes, els alls i piqueu-ho tot.
Salpebreu els trossos de pollastre i enfarineu-los. En una cassola amb oli calent daureu-los.
En el mateix oli, ofegueu les cebes i els alls, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebrot tallat a daus petits, deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent lent i tapat.
Afegiu-hi les panses escorregudes, les olives, el pollastre, el vi, afegiu-hi sal si fes falta. Deixeu-ho coure 15 minuts, passats aquests, doneu-li la volta i deixeu-ho coure 15 minuts més.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se