Mandonguilles amb calamarcets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Feu el sofregit amb la ceba picada molt fina, abans que es dauri, poseu-hi els calamarcets tallats a trossets, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure tot uns 10 minuts. Poseu-hi una mica de brou de peix, i els pésols.
En un bol barregeu les carn, poseu-hi sal, pebre, l'ou batut i una mica de pa ratllat. Formeu boletes i les passeu per farina.
Poseu les mandonguilles a la cassola i, deixeu-ho coure uns 15 minuts, movent la cassola per que no s'enganxin.

45min

Notes

La ceba, jo sempre la trituro al 123, aixi queda més fina la salsa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se