Mandonguilles amb calamarcets
Ingredients
- 200 g de calamarcets
- 200 g de carn picada de vedella
- 200 g de carn picada de porc
- 1 ou
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 100 g de pésols congelats
- 1 gotet de vi blanc
- Brou de peix
- Oli, sal, pebre i pa ratllat
Elaboració
Feu el sofregit amb la ceba picada molt fina, abans que es dauri, poseu-hi els calamarcets tallats a trossets, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure tot uns 10 minuts. Poseu-hi una mica de brou de peix, i els pésols.
En un bol barregeu les carn, poseu-hi sal, pebre, l'ou batut i una mica de pa ratllat. Formeu boletes i les passeu per farina.
Poseu les mandonguilles a la cassola i, deixeu-ho coure uns 15 minuts, movent la cassola per que no s'enganxin.
Notes
La ceba, jo sempre la trituro al 123, aixi queda més fina la salsa
Comparteix aquesta recepta: