Mandonguilles amb calamarcets

Ingredients

  • 200 g de calamarcets
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 200 g de carn picada de porc
  • 1 ou
  • 1 ceba grossa
  • 3 tomàquets madurs
  • 100 g de pésols congelats
  • 1 gotet de vi blanc
  • Brou de peix
  • Oli, sal, pebre i pa ratllat

6 racions

Elaboració

Feu el sofregit amb la ceba picada molt fina, abans que es dauri, poseu-hi els calamarcets tallats a trossets, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure tot uns 10 minuts. Poseu-hi una mica de brou de peix, i els pésols.
En un bol barregeu les carn, poseu-hi sal, pebre, l'ou batut i una mica de pa ratllat. Formeu boletes i les passeu per farina.
Poseu les mandonguilles a la cassola i, deixeu-ho coure uns 15 minuts, movent la cassola per que no s'enganxin.

45min

Notes

La ceba, jo sempre la trituro al 123, aixi queda més fina la salsa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: