Cua de vedella estofada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem el oli en la cassola. fregirem la carn una mica enfarinada, afegirem la ceba, l'all i l'api.
Quant estigui una mica dauradet afegirem la salsa de tomàquet, també la fulla de llaure, la sal i el pebre. I deixarem 5 minuts mes.
Posarem a la cassola el vi i ho deixarem a foc fluix 30 minuts.
Després afegirem les patates tallades i les pastanagues, courem 30 minuts mes.
Farem una picada amb un gra d'all, 6 ametlles, julivert i una mica de farina. Ho tirarem per sobre i a coure 5 minuts més.

45min

Notes

Aquesta recepta jo la faig amb l'olla a pressió, que és més rapit. Amb la cassola normal heu de contar 90 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se