Amanida d'arròs amb tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posa tres quarts d'aigua a bullir amb una mica de sal.
Quan bulli afegeix el got d'arròs i fes que bulli entre 1 quart i 20 minuts, després en un colador refreda-ho sota l'aigua i posa-ho en un safata.
Mentre vull l'arròs pots netejar i tallar a tros-sets la mongeta i la pastanaga i que bulli 30 minuts, passa-ho per un colador i reserva.
Fes la truita i que es refredi.
Agafa la safata d'arròs, posa la mongeta, la pastanaga, la tonyina, la truita i el pebrot a trossets, i les olives.
Amaneix amb oli i també vinagre si t'agrada.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se