Amanida d'arròs amb tonyina

Ingredients

  • Arròs del que vulguis (per a dues persones un got de quart ple)
  • Unes beines de mongeta tendra
  • Una pastanaga
  • Una truita d'un o dos ous per persona
  • Dues llaunes de tonyina d'oli
  • Unes tires de pebrot vermell
  • Olives farcides

2 racions

Elaboració

Posa tres quarts d'aigua a bullir amb una mica de sal.
Quan bulli afegeix el got d'arròs i fes que bulli entre 1 quart i 20 minuts, després en un colador refreda-ho sota l'aigua i posa-ho en un safata.
Mentre vull l'arròs pots netejar i tallar a tros-sets la mongeta i la pastanaga i que bulli 30 minuts, passa-ho per un colador i reserva.
Fes la truita i que es refredi.
Agafa la safata d'arròs, posa la mongeta, la pastanaga, la tonyina, la truita i el pebrot a trossets, i les olives.
Amaneix amb oli i també vinagre si t'agrada.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: