Curri vermell tailandès amb pollastre
Ingredients
- 5 dl de llet de coco
- 3 dl de brou vegetal
- 4 cullerades de pasta de curri vermell
- 3 pits de pollastre
- 300 grams de porros
- 2 cm de gingebre
- 200 grams de tirabecs/pèsols caputxins
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 culleradeta de sucre de canya
Elaboració
Per fer la salsa bull la llet de coco, el brou i el curri.
Talla els pits de pollastre a la meitat al llarg i cada meitat talla transversalment en tires fines.
Talla els porros en anelles.
Ratlla el gingebre.
Agrega a la salsa el pollastre, el porro, el gingebre, i els tirabecs.
Cou a foc mitjà durant uns 8 minuts, o fins que el pollastre estigui cuit.
Condimenta amb la salsa de soja i el sucre de canya.
Posa en plats de sopa i serveix amb arròs i grills de llima.
Comparteix aquesta recepta: