Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel sofregit:

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit. Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos. Ho posem a la paella amb una mica de sal. Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, tallem la botifarra negra I el xoriço a rodanxes i en una paella amb una mica d’oli, ho saltem uns 5 minuts. Ho reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit. Deixem coure uns 35 minuts a foc baix. Hi incorporem els cigrons i una mica de pebre vermell picant. Deixem coure uns 15 minuts tot junt. Finalment, hi posem la botifarra negra amb el xoriço i l’oli que hem fet servir quan ho hem saltat. Deixem coure tot junt uns 10 minuts.
Ja es pot servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se