Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço

Ingredients

  • 200 g de tripa comprada bullida, neta i tallada
  • 180 g de cigrons comprats a granel cuits.
  • 1 Botifarra negra petita
  • 1 Xoriço petit
  • Brou de verdures casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre vermell picant

Pel sofregit:

  • 3 Tomàquets madurs
  • 1 Branqueta d’api
  • 1 Ceba mitjana
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit. Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos. Ho posem a la paella amb una mica de sal. Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, tallem la botifarra negra I el xoriço a rodanxes i en una paella amb una mica d’oli, ho saltem uns 5 minuts. Ho reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit. Deixem coure uns 35 minuts a foc baix. Hi incorporem els cigrons i una mica de pebre vermell picant. Deixem coure uns 15 minuts tot junt. Finalment, hi posem la botifarra negra amb el xoriço i l’oli que hem fet servir quan ho hem saltat. Deixem coure tot junt uns 10 minuts.
Ja es pot servir.

1h 30min


Recepta de cuina de Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: