Pesto de fonoll

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Elimina les branques gruixudes dels brots de fonoll
Si no tens les ametlles torrades, fregeix les ametlles pelades en una paella sense greix i deixa refredar.
Pica el formatge a trossos petits.
Posa en un recipient gran, els brots de fonoll, les ametlles i el formatge, afegeix l’oli i tritura fins a obtenir un pasta ben fina i d'una consistència cremosa.
Finalment assaona vigorosament amb sal.
Gaudeix amb espagueti o simplement untat en un panet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se