Puré de patates a la carbonara

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Prepara el puré de patates d'acord amb les instruccions del fabricant.
Reserva el puré de patates en un lloc calent.
Talla el pernil de gall dindi a tires i salteja lleugerament en una paella.
Premsa el gra d’all a la paella i afegeix la crema fresca.
Afegeix els pèsols i remenar bé.
Agrega el ½ dl de crema i l'aigua de l'aixeta, assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Talla el cibulet i afegeix a la paella. Barreja bé el conjunt
En servir, col·loca el puré de patata al plat i amb un colleró fes un forat al mig del puré
Posa la salsa al forat i gaudeix immediatament del plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se