Puré de patates a la carbonara
Ingredients
- Puré de patates en pols per a dues persones i en funció de les instruccions de l'envàs els ingredients necessaris
- 2 cullerades de crema fresca
- 2 cullerades d'aigua de l'aixeta
- ½ dl de crema
- 120 g de pernil de gall dindi
- 200 g de pèsols
- Una mica de cibulet
- 1 gra d'all
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
Elaboració
Prepara el puré de patates d'acord amb les instruccions del fabricant.
Reserva el puré de patates en un lloc calent.
Talla el pernil de gall dindi a tires i salteja lleugerament en una paella.
Premsa el gra d’all a la paella i afegeix la crema fresca.
Afegeix els pèsols i remenar bé.
Agrega el ½ dl de crema i l'aigua de l'aixeta, assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Talla el cibulet i afegeix a la paella. Barreja bé el conjunt
En servir, col·loca el puré de patata al plat i amb un colleró fes un forat al mig del puré
Posa la salsa al forat i gaudeix immediatament del plat.
Comparteix aquesta recepta: