Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al pesto de ruca:

4 racions

Elaboració

Elaboració del pesto de ruca:

Torrem una mica els pinyons per potenciar el seu sabor, en una paella sense oli i la temperatura mitjana, ho anem movent perquè es facin de forma homogènia.
Posem els pinyons en el got de la batedora i afegim la ruca ben neta i seca. Pelem l'all i li afegim. A continuació, el formatge finament ratllat, el suc de llimona i sal al gust.
Afegim un parell de cullerades d'oli d'oliva verge extra per començar a triturar, el pesto no ha de quedar molt fi. Afegim més oli fins aconseguir la quantitat de pesto necessària per als quatre plats.

Elaboració de la pasta:

Posem una olla amb abundant aigua a escalfar. Quan arrenqui el bull, afegim la sal i a continuació els ulls de llop (pasta).
Coem fins que estiguin al dente, uns 10 minuts (en el paquet de pasta ve el temps). Escorrem la pasta i hi tirem el pesto de ruca per sobre . Barregem molt bé.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se