Patates amb tòfona
Categoria:
Tipus de plat: Lasanya
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Patates
- Tòfona, sal, julivert,
- Nata per cuinar
- Ous eco
Utensilis
Mandolina
Safata alta de forn
Elaboració
Coure les patates uns 10 minuts, escorrer i deixar entibiar. Engegar el forn (dalt i baix, si és elèctric). Pelar i tallar-les a llesques de 5-7mm, amb mandolina millor. Untar una safata alta de forn i posar capes de patata, distribuint escates o pols de tófona, sal, pebre i una mica de nata líquida en cada capa. Coure al forn. Punxar amb la fulla d'un ganivet per saber si les patates ja són ben cuites. Si es vol, gratinar. Empolsinar un cop surt del forn amb julivert picat.
Notes
Tallar amb motlle per a la millor presentació. Pot acompanyar unes verdures o fer-se acompanyar d'ous cuits 9', partits al llarg i amanits, o farcits.
Comparteix aquesta recepta: