Sípia a la planxa amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Acabem de netejar la sípia, la rentem, assequem bé i la tallem una mica perquè quedi plana.
Piquem els alls i el julivert fresc.
A continuació, tirem la sèpia, en una paella ben calenta (antiadherent) i amb el foc al màxim sense gens d'oli
La saltegem uns instants perquè vagi deixant anar líquid, sense parar de remenar. Just quan veiem que ha canviat de color (com si s'hagués cuit) parem la cocció i si encara quedés líquid a la paella escorrem la sípia en un colador. A les sípies molt grans l'excés de líquid fa que no sigui fàcil la seva total evaporació.
Seguidament untem la paella d'oli amb una mica de paper de cuina, i escalfem la paella amb el foc al màxim. Quan hagi agafat temperatura tirem de nou la sípia i la saltegem durant 6 o 8 minuts (depèn de la mida).
L’amanim amb un bon raig d'oli d'oliva i una picada d'all i julivert. La saltegem uns segons més i ja es pot servir immediatament.
Nota: La sípia ja conté sal, de manera que no cal tirar-hi més. No obstant la provem i si necessita sal, la tirem al final de la cocció. Si ho fem abans deixaria anar més aigua i quedaria seca.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se