Seitons marinats amb vinagre i tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem els seitons, traiem les espines i cap. Posem els filets dels seitons a marinar amb el vinagre de vi durant 4 hores a la nevera.
Ratllem els tomàquets, hi posem oli, sal , pebre i una mica de julivert fresc ben picat.
Hot posem tot a la nevera durant 4 hores.
Ja es pot servir. Sis filets per persona en un plat amb base de tomàquet i per sobre els filets de seitó marinats .

15min

Notes

En el temps, no tinc en compte les 4h de nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se