Gratinat de salsifís i patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Renta els salsifís amb el raspall per verdures, i esbandeix amb aigua corrent freda.
Amb un pelador de verdures, pela i talla en trossos de 4 cm i immediatament posa'ls en aigua freda amb llimona, perquè mantinguin el color i no s’oxidin
Deixa escórrer, asseca amb paper de cuina i fregeix en mantega. Aboca el brou de verdures, tapa i cuina a foc lent durant 15 minuts.
Frega amb l’all i greixa la safata de forn.
Talla les patates a rodanxes de 2 mm de gruix i col·loca a capes intercalades amb els salsifís a la safata de forn.
Barreja el líquid de cocció dels salsifís amb la crema, assaona generosament i aboca sobre les verdures. Escampa pel damunt el formatge, emmental
Enforna la safata al centre del forn preescalfat a 200 graus i cuina durant uns 30 a 35 minuts.
La safata gratinada, la pots cobrir amb paper d'alumini i mantenir a la calor del forn amb 80 graus.
Serveix amb llom de bou.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se