Tallarines d’espinacs amb ou escalfat i molles cruixents d’avellana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cruixent d'avellana:

Pasta:

Ous escalfats:

4 racions

Elaboració

Cruixent d'avellana:

Torre el pa ratllat i les avellanes en una paella antiadherent sense greix i deixa refredar en un plat.

Pasta:

Pica l'all. Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Salta l’all en la mantega i agrega, els fideus sense escorre, barreja bé i assaona amb sal i pebre.

Ous escalfats:

Mentrestant, bull els ous amb l'aigua i el vinagre. Redueix el foc, l'aigua ja no ha de bullir. Trenca cada ou individualment en un bol i aboca curadament a l'aigua amb vinagre. Amb 2 culleres posa la clara que vagi envoltant el rovell. Deixa coure durant 3 a 4 minuts. Retira amb un cullerot perforat fora de l'aigua. Escorre bé i gira en el cruixent d’avellana.
Serveixi cada ou sobre la pasta d'espinacs i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se