Oli amb aroma de farigola

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

1 racions

Elaboració

Fem un oli a base d'herbes.
Renta la farigola i asseca amb paper de cuina.
Posa l'oli i la farigola en una bossa “tip lock” i tanca.
Escalfa aigua en un cassó fins al voltant de 55 graus.
Col·loca la borsa prop de 45 minuts a l'aigua.
Passa l'oli a través d'un tamís fi i conserva en una ampolla.
Aquest oli és molt apropiat el seu us amb peix, risotto, carn de be, etc.

Notes

La bossa “tip lock” és una borsa, amb cremallera plana, que es fa servir per guardar aliments en el congelador.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se