Carxofes fregides
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Carxofes
- Farina especial per arrebossar
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i tallem cada carxofa, en quatre parts, deixant un trosset de cua. Les reservem.
Amb la farina i una mica d’aigua fem una massa per arrebossar les carxofes.
Arrebossem amb aquesta massa , els talls de carxofa, previament salpebrats, i els anem posant en una safata.
Agafem una paella gran, hi posem oli, quan está ben calent , hi anem posant el talls de carxofa, enfarinats i salpebrats. Anem donant voltes i deixem fregir de manera uniforme, durant uns 10 minuts. Les anem traien i posem sobre paper absorvent perquè no quedin olioses.
Ja es pot servir el plat (2 carxofes, 8 talls per pesona).
Comparteix aquesta recepta: