Carxofes fregides

Ingredients

  • 8 Carxofes
  • Farina especial per arrebossar
  • Aigua
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i tallem cada carxofa, en quatre parts, deixant un trosset de cua. Les reservem.
Amb la farina i una mica d’aigua fem una massa per arrebossar les carxofes.
Arrebossem amb aquesta massa , els talls de carxofa, previament salpebrats, i els anem posant en una safata.
Agafem una paella gran, hi posem oli, quan está ben calent , hi anem posant el talls de carxofa, enfarinats i salpebrats. Anem donant voltes i deixem fregir de manera uniforme, durant uns 10 minuts. Les anem traien i posem sobre paper absorvent perquè no quedin olioses.
Ja es pot servir el plat (2 carxofes, 8 talls per pesona).

25min


Recepta de cuina de Carxofes fregides

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!