Nècores bullides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Posem a bullir un recipient amb aigua i quan ha arribat al punt d'ebullició hi afegim sal gruixuda, en proporció aproximada de 100g per cada litre d'aigua.
Posem les nècores a bullir durant 10 minuts.
Les treiem de l’aigua bullint i les submergim en un recipient amb aigua i gel, de manera que al tallar el calor, tallem la cocció i evitem que quedin recuites. La carn queda més presa. Això és aplicable a quasevol tipus de marisc bullit.
Cada marisc té el seu temps d’ebullició: llamàntol entre 20 i 25 minuts, …
Jo,les nècores les menjo sense acompanyament.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se