Nècores bullides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Nècores fresques i grosses.
  • Sal gruixuda.

3 racions

Elaboració

Posem a bullir un recipient amb aigua i quan ha arribat al punt d'ebullició hi afegim sal gruixuda, en proporció aproximada de 100g per cada litre d'aigua.
Posem les nècores a bullir durant 10 minuts.
Les treiem de l’aigua bullint i les submergim en un recipient amb aigua i gel, de manera que al tallar el calor, tallem la cocció i evitem que quedin recuites. La carn queda més presa. Això és aplicable a quasevol tipus de marisc bullit.
Cada marisc té el seu temps d’ebullició: llamàntol entre 20 i 25 minuts, …
Jo,les nècores les menjo sense acompanyament.

20min


Recepta de cuina de Nècores bullides

Submergides en un recipient amb aigua i gel, per tallar la cocció.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Nècores bullides

Llesta per menjar.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Nècores bullides

Degustant la nècora.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!