Llenguado amb salsa de calçots i patates bullides amb pell
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un llenguado de ració(330 grams)
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Una patata mitjana
- Salsa de calçots(la trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Un cassó gran
Una paella mitjana
Un plat pla gran de porcellana blanca
Elaboració
Primeramet, en un cassó amb aigua i sal, bullim la patata amb pell fins que està mig cuita.
Seguidament, en tallem tres rodelles d'un dit de gruix, i les fegim en una paella amb un raig d'oli fins que són daurades, i les reservem.
Seguidament, fem la salsa com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem el llenguado tot traient tant la pell de sobra com la de sota.
Tot seguit. el fiquem en una safata pel forn, el salpebrem, afegim un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva i l'enfornem a 180º, uns dotze minuts, fins que és cuit.
Seguidament, fiquem el llenguado en el plat, el cobrim amb la salsa, i a la part de baix del plat, fiquem les tres rodelles de patata cobertes amb una mica de salsa, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants llenguados com começals hi hagin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1133 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.