Llenguado amb salsa de calçots i patates bullides amb pell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració(330 grams)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Una patata mitjana
  • Salsa de calçots(la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un cassó gran
Una paella mitjana
Un plat pla gran de porcellana blanca

Elaboració

Primeramet, en un cassó amb aigua i sal, bullim la patata amb pell fins que està mig cuita.
Seguidament, en tallem tres rodelles d'un dit de gruix, i les fegim en una paella amb un raig d'oli fins que són daurades, i les reservem.
Seguidament, fem la salsa com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem el llenguado tot traient tant la pell de sobra com la de sota.
Tot seguit. el fiquem en una safata pel forn, el salpebrem, afegim un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva i l'enfornem a 180º, uns dotze minuts, fins que és cuit.
Seguidament, fiquem el llenguado en el plat, el cobrim amb la salsa, i a la part de baix del plat, fiquem les tres rodelles de patata cobertes amb una mica de salsa, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants llenguados com começals hi hagin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: