Patates bullides amb pell, fregides i untades amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis patates de mida mitjana
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un morter d'allioli
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, rentem a raig d'aixeta les patates i les posem a coure en un cassó amb aigua i sal. Quan són cuites al " dente ", les tallem en rodelles de dos dits de gruix i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són rossetes, les retirem i les anem posant en la safata de porcellana. Tot seguit, les untem amb allioli, les espolsem amb una mica de julivert picolat, i ja les tenim llestes per servir.

1h

Notes

Aquesta recepta més que un plat, tant pot ser una giuarnició o un aperitiu.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!