Sopa picant de llenties vermelles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remulla les llenties en un bol, cobertes generosament amb aigua durant 1 a 2 hores.
A continuació, passa per un colador i deixa escorre
Neteja les verdures, pela i pica finament.
Escalfa l'oli en una paella gran i fregeix les espècies.
Agrega les verdures i les llenties, fregeix lentament, sense deixar de saltejar-les aproximadament durant 5 minuts.
Obre la llauna de tomàquets i aboca en una tassa de mesurar, agrega el brou de verdures, i si cal, afegeix aigua, fins a obtenir 1,2 litres, juntament amb l'alfàbrega i el llorer agrega a les verdures. Porta a ebullició i cuina a foc lent durant uns 40 minuts, fins que les llenties i les verdures estiguin tendres.
Assaona amb sal i pebre.
En cas que la sopa sigui massa espessa, afegeix una mica més de brou.
Serveix ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se