Costelles de vedella amb salsa romesco

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa romesco:

Costelles:

4 racions

Elaboració

Salsa romesco:

Preescalfa el forn a 220 graus.
Talla la cabeça d’alls per la meitat.
Col·loca els pebrots i els tomàquets en una safata de forn folrada amb paper per enfornar i posa al centre del forn, i cou durant uns 30 minuts.
Talla el pa en trossos grans i agrega a la safata, les ametlles, les avellanes i les verdures i cou uns altres 10 minuts.
Retira del forn i deixar refredar.
Estira el tronc dels pebrots encara tebis i treu les llavors.
Pela els pebrots i els tomàquets.
Premsa els alls i elimina la pell.
Tritura tot junt amb l’oli i el vinagre, i condimenta amb sal, pebre i pebre vermell de la Vera.

Costelles:

Preescalfa el grill i cuina les costelles a punt rosa, aproximadament uns 15 a 20 minuts amb foc mitjà a foc alt.
Passat el tems de cocció de les costelles col·loca la carn als costats del grill i deixa reposar 5 minuts.
Escampa flor de sal per damunt de la carn i serveix amb salsa romesco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se