Flam casolà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

olla, cullerot

Elaboració

1.Acaramelem una flamera de 15 cm de diàmetre
2.En un bol col.loquem els ous,la llet el sucre i la vainilla. Posem tot en una batedora de mà.
3. Aboquem la preparació dins de la flanera i portem al forn al bany de maria per espai d'una hora a una temperatura moderada.
4. Quan retirem deixem refredar, portem a la geladera fins el moment de servir.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb nata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se