Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge
Ingredients
- Un parquets de pasta per canelons, Wanton.
- 2 Botifarres crues
- 2 Carxofes
- Encenalls de formatge a tires
- Farina
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
Elaboració
Esmiculem les botifarres i les saltem a la paella amb una mica d’oli i salpebrades. Uns 5 minuts. Les reservem.
Fem la pasta dels canelons al microones segons temps que indica el paquet. La pasta Wanton, no es bull.
Farcim la pasta dels canelons amb la botifarra . Ho reservem en una safata per anar al forn.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes, les tallem a grills, les enfarinen i les posem en una paella amb oli. Deixem coure un 5 minuts i les anem girant mentre es couen.
Peescalfem el forn a 180 graus. Hi posem la safata amb els canalons farcits de botifarra . Deixem coure uns 5 minuts.
Per emplatar, en una pissarra 4 canelons per persona i per sobre les carxofes amb els encenalls de formatge.
Comparteix aquesta recepta: