Pa de pagès torrat amb pebrot escalivat i anxoves
Ingredients
- 2 Pebrots vermells
- 2 Tomàquets madurs
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- 4 Llesques de pa de pagès per fer torrades
- 20 Anxoves dessalades
Elaboració
Rentem i assequem els pebrots. Els col•loquem en una safata per a forn, i els reguem amb un raig generós d'oli d'oliva.
Deixem coure al forn,preescalfat a 170 º C, durant una hora, donant la volta als pebrots de tant en tant perquè es rosteixin de forma homogènia.
Mitja hora després ja estaran a punt. Segons la mida dels pebrots i del forn, comprovarem que estan veritablement al punt.
Deixem refredar els pebrots per poder treure la pell i llavors, els tallem a tires i els reservem.
Fem 4 torrades de pa de pagès i les suquem amb tomàquet. Sobre les torrades (dues per persones), col•loquem les tires de pebrot alternades amb les anxoves.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: