Truita de patatas ,carbassa i xoriço

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pela i talla les patates i submergeixes en aigua durant 5 minuts perquè deixin anar el midó.
Posa l'oli a la paella a escalfar, s'escorre bé les patates i afegeix-les a la paella amb la carbasa, incorpora la ceba picada. Empolvora sal i pebre.
Tapa la paella i deixa coure a foc mitjà-baix durant 10 minuts, no volem que es fregeixin ni quedin cruixents, busquem que la patata es confit, es faci lentament i quedi toveta.
Afegeix la carabassa, empolvora sal i pebre, barreja, torna a tapar la paella i mantingues la temperatura, deixa altres 8-10 minuts o fins que estigui tot tendre.
Mentrestant, trenca els ous sobre un bol i barreja amb unes varetes o forquilla, afegeix una mica de sal.
Escórrer les patates sobre un colador, pressiona cap avall amb una forquilla o escumadora per tal que deixi anar bé l'oli.
Afegeix la barreja de patates-xoriço-ceba-carabassa al bol on has batut els ous.
Escalfa la paella on has fet el fregit, encara ha d'estar impregnada d'resta d'oli, així que no caldria afegir més, si la veus molt seca, mulla amb una goteta d'oli i estén-amb un pinzell de cuina, aboca la barreja i espera que qualli a foc fort uns 3-4 minuts.
Gira la truita, deixa un minut, apaga el foc i deixa que acabi de quallar amb la calor residual.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se