Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella calenta sense oli, saltem els daus de pernil. Els reservem. Netegem l’escarola i la tallem petita . Rentem els brots de menta. En un bol, hi posem l’escarola, les favetes , els brots de menta i els daus de pernil. Ho salem una mica, ho remenem tot molt bé i hi tirem un rajolí d’oli d’oliva.
En un plat, hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior. Sobre hi posem els talls fins de llonganissa culana i uns quants bolets , que hem saltat en una paella en l’últim moment. Desmotllem amb cura i ja podem servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se