Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 / 200 g de Favetes molt petites, pelades i fresques.
  • 8 o 10 Talls fins de llonganissa culana (elaborada exclusivament amb carn de pernil, tripa cular natural, el millor pebre en gra i una curació mínima de 6 mesos)
  • Brots molt tendres de menta
  • 1 Bossa d’escarola tendra
  • Daus petits de pernil ibèric de gla
  • 1 Pot de bolets de conserva casolana
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

En una paella calenta sense oli, saltem els daus de pernil. Els reservem. Netegem l’escarola i la tallem petita . Rentem els brots de menta. En un bol, hi posem l’escarola, les favetes , els brots de menta i els daus de pernil. Ho salem una mica, ho remenem tot molt bé i hi tirem un rajolí d’oli d’oliva.
En un plat, hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior. Sobre hi posem els talls fins de llonganissa culana i uns quants bolets , que hem saltat en una paella en l’últim moment. Desmotllem amb cura i ja podem servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana

En el plat per degustar-lo

Recepta de cuina de Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana

Detall del petites que són les favetes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3604 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: