Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 / 200 g de Favetes molt petites, pelades i fresques.
  • 8 o 10 Talls fins de llonganissa culana (elaborada exclusivament amb carn de pernil, tripa cular natural, el millor pebre en gra i una curació mínima de 6 mesos)
  • Brots molt tendres de menta
  • 1 Bossa d’escarola tendra
  • Daus petits de pernil ibèric de gla
  • 1 Pot de bolets de conserva casolana
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

En una paella calenta sense oli, saltem els daus de pernil. Els reservem. Netegem l’escarola i la tallem petita . Rentem els brots de menta. En un bol, hi posem l’escarola, les favetes , els brots de menta i els daus de pernil. Ho salem una mica, ho remenem tot molt bé i hi tirem un rajolí d’oli d’oliva.
En un plat, hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior. Sobre hi posem els talls fins de llonganissa culana i uns quants bolets , que hem saltat en una paella en l’últim moment. Desmotllem amb cura i ja podem servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana
Detall del petites que són les favetes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: