Turbot amb suquet de cloïsses i espàrrecs verds

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem una olla i la posem al foc, amb aigua, una mica l'oli, les fulles de llorer i la pell, espines i cap del turbot. Deixem coure, a foc suau, uns 30 minuts. Les restes del turbot, deixaran anar la gelatina.
En un cassó o paella amb una mica d’oli, laminem els dents d’all i els fregim amb el bitxo. Ho retirem del foc, colem i reservem l’all i el bitxo. Tirem l'oli a l'olla.
Obrim les cloïsses en una paella al vapor. Les reservem. Colem l'aigua de la cocció i l’afegim a l'olla.
Bullim els espàrrecs verds. Reservem el suc que han de deixat i els espàrrecs.
Salem una mica els filets de turbot. Els posem al fons d'una cassola.
Retirem del foc l'olla . Colem tot el que hi ha dins i incorporem a la cassola el líquid resultant i el suc de bullir els espàrrecs , amb els filets de turbot.
Deixem coure a la cassola, a foc mig , uns 10 minuts. Rectifiquem de sal , si cal. Els retirem i reservem.
Introduim els filets de turbot reservats, els espàrrecs i les cloïsses. Removem la cassola uns instants per barrejar tots els ingredients.
En un plat, posem un filet de turbot per persona amb suc de la cassola, 4 o 5 cloïsses i trossos d’espàrrec.
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se