Puré de carbassa amb ou dur ratllat
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Recepta per microones
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de carbassa natural tallada a daus
- Sal especial per verdures
- Aigua
- Sal normal
- 1 Ou dur
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva verge extra.
Elaboració
En un bol de vidre amb tapa, hi posem la carbassa a daus amb una mica de sal normal. Posem aigua al bol sense que cobreixi del tot la carbassa. Posem el bol al microones i deixem coure uns 20 minuts, però 5 minuts abans hi posem la sal especial per verdures. Passats els 20 minuts, ho escorrem bé i reservem la carbassa en un plat. Amb una forquilla, axafem bé la carbassa que ens ha de quedar tobeta. Ratllem un ou dur i el tirem sobre la carbassa amb una mica de pebre negre mòlt i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Servim el plat, calent.
Comparteix aquesta recepta: