Puré de carbassa amb ou dur ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En un bol de vidre amb tapa, hi posem la carbassa a daus amb una mica de sal normal. Posem aigua al bol sense que cobreixi del tot la carbassa. Posem el bol al microones i deixem coure uns 20 minuts, però 5 minuts abans hi posem la sal especial per verdures. Passats els 20 minuts, ho escorrem bé i reservem la carbassa en un plat. Amb una forquilla, axafem bé la carbassa que ens ha de quedar tobeta. Ratllem un ou dur i el tirem sobre la carbassa amb una mica de pebre negre mòlt i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Servim el plat, calent.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se